Marktstraat 12
Sneek

RTR_Vastgoed_ontwikkeling_Friesland_DSC02388

Bedrijfspand klaar voor een nieuwe ondernemer.

Bent u als ondernemer op zoek naar een veelzijdig pand in het hart van Sneek? Dan is dit uw kans! Marktstraat 12 is momenteel een blank canvas en biedt volop mogelijkheden voor diverse ondernemers. Met een totale oppervlakte van 183m² kan het pand volledig naar de wens van de huurder worden ingedeeld. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om het pand te splitsen in twee aparte eenheden, met een oppervlakte van respectievelijk 118m² en 65m².

Een pand met mogelijkheden.

Dit pand is uitermate geschikt voor een breed scala aan activiteiten, waaronder detailhandel, een salon, een praktijk, horeca of kantoorruimte. De locatie aan de Marktstraat biedt een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, waardoor uw bedrijf zich vestigt op een zichtlocatie en klanten gemakkelijk uw bedrijf kunnen vinden.

Volledige ruimte.

Met de volledige 183m² tot uw beschikking kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de ruimte indelen op een manier die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering. Of u nu een moderne kantoorruimte wilt creëren met open werkplekken, een sfeervolle salon met meerdere behandelruimtes, of een gezellige horecagelegenheid met een knusse bar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Indien u de voorkeur geeft aan een kleinschaligere ruimte, is het opsplitsen van het pand in twee aparte eenheden een aantrekkelijke optie. Opsplitsing is mogelijk in een ruimte van 65m2 en in een ruimte van 118m2, waarbij beide ruimtes voorzien kunnen worden van sanitaire voorzieningen en een pantry. Het is mogelijk casco te huren waarbij u zelf invulling geeft aan de ruimte, maar in overleg kan RTR Vastgoed ook de afbouw realiseren. De ruimtes zijn daarbij naar eigen smaak en wensen in te vullen. RTR Vastgoed gaat graag met u in gesprek om dit samen te realiseren.

Gesplitste ruimte.

Interesse?

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie in Sneek. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke ambities in dit veelbelovende pand aan de Marktstraat 12.

Marktstraat 12
Sneek

‘Het beheren en creëren van duurzame vastgoed objecten’

- RTR Vastgoed