Over ons

Ontstaan van RTR Vastgoed

In 2007 is RTR Vastgoed opgericht door nuchtere Friezen. Alvorens de oprichting van RTR Vastgoed hadden Rob en Rein al een jarenlange ervaring opgebouwd in de vastgoedverhuur in met name Noord-Nederland. Met de oprichting van RTR Vastgoed is deze kennis gebundeld en gebruikt voor investeringen in Fries vastgoed.

Het kantoor van RTR Vastgoed is gevestigd in het landelijke Goënga, gelegen onder de rook van Sneek. Een locatie die de bedrijfsfilosofie van RTR Vastgoed uitademt. Meer mannen van doen dan van praten. Maar ook een man een man, een woord een woord. Bij RTR Vastgoed kunt u rekenen op direct contact, korte lijnen, duidelijke afspraken, meedenken in mogelijkheden, handen aan de ploeg, degelijkheid en betrouwbaarheid.

RTR Vastgoed is vooral actief in de provincie Fryslân, maar is soms ook te vinden in andere delen van Nederland. De activiteiten van RTR Vastgoed lopen uiteen van de verkoop en aankoop van onroerend goed tot de ontwikkeling en verhuur hiervan.

Missie
RTR Vastgoed

‘Het beheren en creëren van duurzame vastgoed objecten die voldoen aan de vraag van de markt en klaar zijn voor een snel veranderende toekomst’

Overtuigd, geïnteresseerd of op zoek naar een samenwerking? We zijn continu opzoek naar mogelijkheden en staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons direct óf vul het contactformulier in voor een afspraak.

‘Het beheren en creëren van duurzame vastgoed objecten’

- RTR Vastgoed