Smidsstraat 15 - Sneek

Verhuurd
1050 m²
Label Onbekend

Omschrijving

Modern winkelpand met representatieve uitstraling te huur tegenover de Woonboulevard Sneek. Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van circa 500 m2 BVO op de begane grond met een magazijnruimte van circa 50 m2 BVO en circa 500 m2 BVO op de verdieping. Vanuit het magazijn kom je via een overheaddeur op het terrein achter het pand waar voldoende ruimte is voor laden en lossen op eigen terrein. Naast het magazijn zijn er een kantine en toiletruimte aanwezig.

Op de Woonboulevard zijn verschillende landelijke formules gevestigd zoals Kwantum, Leen Bakker, Keuken Kampioen, JYSK, Sanidirect en Beter bed.

Parkeren:
Er is voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein. Daarnaast is er in de omgeving voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

Beschikbare ruimte:
Totaal is er circa 1050 m2 BVO beschikbaar waarvan circa 550 m2 winkelruimte op de begane grond en circa 500 m2 BVO op de verdieping.

Huuringangsdatum:
Nader te bepalen

Bestemming:
Huurder dient te voldoen aan de eisen die de gemeente op basis van het vigerend bestemmingsplan stelt, inhoudende volumineuze detailhandel.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs voor € 75.000 exclusief btw per jaar.

Huurtermijn:
5 jaar te verlengen met telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Indexering:
Jaarlijks volgens consumenten- prijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in casco staat verhuurd, doch in huidige staat opgeleverd.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor expiratiedatum huurovereenkomst.

Omzetbelasting:
Over de huurprijs wordt BTW in rekening gebracht en huurder verklaart dat deze in het gehuurde voor meer dan 90% met omzetbelasting belaste prestaties levert.

Huurcontract:
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, februari 2015.

Staat ruimten:
Uitgangspunt is dat de huurder bij beëindiging huurovereenkomst de ruimten in dezelfde staat oplevert als verkregen. Fysieke aanpassingen in de ruimten zijn voor rekening huurder en in overleg met eigenaar. Zo ook de aanpassingen in kleurstelling.

Algemene informatie met betrekking tot dit voorstel:
De informatie in dit voorstel is met de grootste zorg samengesteld zodat u een zo goed mogelijk beeld van het te huur aangeboden object kunt krijgen. De opgenomen informatie geeft in hoofdlijnen het beeld van het te huur aangeboden object. Alle informatie in deze brochure is vrijblijvend hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Een verhuurovereenkomst komt niet eerder tot stand dan nadat over alle zaken overeenstemming is bereikt. Deze overeenstemming wordt vastgelegd in een huurovereenkomst, die vervolgens door beide partijen getekend dient te worden.

Contactgegevens van de vastgoed adviseur:
Mogelijk heeft u na het lezen van dit voorstel aanvullende vragen in het te huur aangeboden object en/of wilt u een bezichtiging plannen om meer informatie te verkrijgen. We bespreken dan graag met u de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verhuurd
Status Per datum

Bouw

Soort object Winkel
Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 1050 m²

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Achtertuin
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.