Marktstraat 12 - Sneek

Prijs op aanvraag
183 m²
Label D

Omschrijving

Bent u als ondernemer op zoek naar een veelzijdig pand in het hart van Sneek? Dan is dit uw kans! Marktstraat 12 is momenteel een blank canvas en biedt volop mogelijkheden voor diverse ondernemers. Met een totale oppervlakte van 183m² kan het pand volledig naar de wens van de huurder worden ingedeeld. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om het pand te splitsen in twee aparte eenheden, met een oppervlakte van respectievelijk 118m² en 65m².

Bekijk ook ons overzicht pagina over de Marktstraat 12.

Dit pand is uitermate geschikt voor een breed scala aan activiteiten, waaronder detailhandel, een salon, een praktijk, horeca of kantoorruimte. De locatie aan de Marktstraat biedt een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, waardoor uw bedrijf zich vestigt op een zichtlocatie en klanten gemakkelijk uw bedrijf kunnen vinden.

Met de volledige 183m² tot uw beschikking kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de ruimte indelen op een manier die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering. Of u nu een moderne kantoorruimte wilt creëren met open werkplekken, een sfeervolle salon met meerdere behandelruimtes, of een gezellige horecagelegenheid met een knusse bar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Indien u de voorkeur geeft aan een kleinschaligere ruimte, is het opsplitsen van het pand in twee aparte eenheden een aantrekkelijke optie. Opsplitsing is mogelijk in een ruimte van 65m2 en in een ruimte van 118m2, waarbij beide ruimtes voorzien kunnen worden van sanitaire voorzieningen en een pantry. Het is mogelijk casco te huren waarbij u zelf invulling geeft aan de ruimte, maar in overleg kan RTR Vastgoed ook de afbouw realiseren. De ruimtes zijn daarbij naar eigen smaak en wensen in te vullen. RTR Vastgoed gaat graag met u in gesprek om dit samen te realiseren.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie in Sneek. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke ambities in dit veelbelovende pand aan de Marktstraat 12.

Indeling
VVO totaal circa 183m2.
Mogelijkheid tot splitsen hiermee wordt het VVO 118m2 en 65m2.

Bestemming
Het pand valt onder de beheersverordening ‘Binnenstad Sneek’ en heeft als bestemming ‘Gemengde doeleinden’. Dit geeft in de basis een breed scala aan invulmogelijkheden zoals retail, dienstverlening en horeca.

Ligging

Het pand ligt in het hart van Sneek tegenover het stadhuis. In nabijgelegen panden zijn horeca gelegenheden, kantoorruimtes en detailhandel aanwezig. Zichtlocatie en aanlooproute richting het centrum.

Huurvoorwaarden

De huurvoorwaarden zoals prijzen en termijnen etc. worden onderling afgestemd tussen huurder en verhuurder, op basis van de te gebruiken meters en eventuele wijzigingen in- en om het pand.

Indexering

Conform jaarlijkse cijfers CBS.

Uitnodiging           

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verhuurder stelt uitdrukkelijk dat verhuur niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt.

Disclaimer

Deze informatie is met zorg samengesteld. RTR Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel onjuiste vermelde gegevens. Deze informatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor:

RTR Vastgoed B.V.

Adres: Goëngamieden 9, 8628 SJ  Goënga
Telefoon: 0515 – 700 222
E-mail: info@rtrvastgoed.nl
Website: www.rtrvastgoed.nl
KVK: 01086537

Kenmerken

Overdracht

Status Te huur
Status In overleg

Bouw

Soort object Kantoor
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Aanmelding In verhuur genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 183 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1

Energie

Energie label D

Tuin

Tuin Geen tuin
Onderhoud buiten Goed

Garage

Parkeergelegenheid Parkeerterrein op loopafstand (Martiniplein)

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.