Marktstraat 12 - Sneek

Huurprijs: € 122 /m2/jaar
230 m²
Label D

Omschrijving

Het pand aan de marktstraat 12 is gelegen op goede stand in de binnenstad van Sneek en maakt onderdeel uit van het stadcentrum. Het pand is een Rijksmonument en is gelegen direct naast het nieuw verbouwde gemeentehuis van Sudwest-Fryslan. In de omgeving vooral winkels en horeca gelegenheden. Door de jaren heen is het pand gerenoveerd en gemoderniseerd.

De begane grond is te huur en heeft een kwaliteit voor winkel/ kantoor of praktijk. De verhuurbare vloer opppervlakte is 230m2. De vraagprijs is €122,- (excl. BTW) per m2 per jaar. Gas, water en elektrisch zijn exclusief. De borg betreft een maand huur. De begane grond is ingericht met een royale entree met automatische deuren, front office met drie apparte vertrekken afgescheiden door glazen wanden, (invaliden)toilet en systeemplafond met inbouwarmaturen.

De bouwaard is traditionele bouw. Gemetselde gevels, betonvloer, houten spanten en liggers, houten ramen, -deuren en -kozijnen. Isolerende beglazing, pannen gedekt dak. Een gebruikelijk installatieniveau voor kantoorgebruik. De ruimte is voorzien van een cv-installatie met radiatoren, warmwatervoorziening, airco units en een brandbeveiligingsinstallatie.

Alle gebruikelijke binnenstad voorzieningen bevinden zich op korte loop afstand. De binnenstad van Sneek is met eigen vervoer vanuit diverse richtingen goed te bereiken. Vanzelfsprekend neemt de verkeersdrukte toe naarmate het stadshart nadert. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed. Bushaltes alsmede het treinstation bevinden zich op loopafstand van het object. Openbaar parkeren is in beperkte mate mogelijk in de directe omgeving. Op diverse parkeerterreinen (loopafstand 5 minuten) geven voldoende gelegenheid.

De functies die onder het bestemmingsplan “Stadskern Sneek” vallen zijn: woningen, detailhandelsbedrijven, dienstverlenende bedrijven, kantoren, maatschappelijke doeleinden, horeca doeleinden, recreatieve doeleinden, bedrijven en openbare nutsvoorzieningen. op korte termijn geschikt voor kantoordoeleinden. Meer informatie via ruimtelijkeplannen.nl

Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen. We denken graag mee in oplossingen. Op onze contactpagina vindt u de diverse mogelijkheden om met ons in gesprek te komen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs € 122 /m2/jaar
Status Te huur
Status In overleg

Bouw

Soort object Kantoor
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Aanmelding In verhuur genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 230 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1

Energie

Energie label D

Tuin

Tuin Achtertuin
Onderhoud buiten Goed

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.