Fonteinland 7a – 75m2 - Leeuwarden

Verhuurd
2016
75 m²
Label A++

Omschrijving

Binnen het Voel je Goed centrum in Leeuwarden is deze kantoor- of praktijkruimte per 1 november beschikbaar. Gelegen in het stadcentrum van Leeuwarden met uitstekende bereikbaarheid. Oppervlakte van de ruimte is circa 75m2 en de ruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Het geheel is door de huurder zelfstandig in te richten binnen de aangegeven ruimte. De huurprijs is € 790,- per maand waarbij nog een voorschot servicekosten van € 45,- per maand en een energievergoeding van € 135,- per maand komt.

De ruimte is zelfstandig af te sluiten. De gedeelde pantry en toiletten bevinden zich op korte afstand. De verwarming is zelfstandig middels radiatorknoppen te reguleren. Het gebouw beschikt over een energielabel A++.

Algemeen
– centrale verwarming;
– zonnescherm;
– bewegwijzering binnen het gebouw;
– camerabewaking in het pand;
– lift;
– fietsenstalling;
– de waarborgsom is 1 maand huur incl. aanvullende kosten (totaal € 970,-).

Het object is met eigen vervoer vanuit diverse richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Het trein- en busstation bevinden zich op loopafstand. Parkeergelegenheid is rondom in ruime mate aanwezig en direct voor de deur. Het betreft in alle gevallen betaald parkeren. Het (bij)huren van een eigen afgesloten parkeerplaats is mogelijk voor € 20,- per maand.

Het Voel Je Goed centrum
De 40 ondernemers van het Voel Je Goed centrum bieden gezamenlijk hun diensten aan, afgestemd op de behoefte van het bedrijf of de instelling voor hun medewerkers. In het Voel Je Goed centrum vind je een breed aanbod van specialisten, die werken vanuit een gezamenlijke visie: ‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving’. De diensten die in het Voel Je Goed centrum worden aangeboden, hebben betrekking op: gezondheid, verzorging, beweging, ontspanning, coaching, creativiteit en maatschappelijke ondersteuning. Meer informatie via: voeljegoedcentrum.nl

Huur
De minimale huurperiode is 1 jaar. Huurovereenkomsten worden op basis van ROZ-model opgesteld, waar nodig met aanvullende bepalingen. Jaarlijkse huurprijsindexering op basis van het CPI alle huishoudens. De huurprijs is excl. btw. Verhuur zonder btw is mogelijk, we hanteren dan een btw-compensatie van 5% boven op de huurprijs en aanvullend kosten.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verhuurd
Status Per datum
Status 1 november

Bouw

Soort object Kantoor
Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Bouwjaar periode 2016
Aanmelding In verhuur genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 75 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal verdiepingen 1

Energie

Energie label A++

Tuin

Tuin Geen tuin
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Garage

Parkeergelegenheid betaald parkeren (openbaar),

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.