Over ons

In 2007 is RTR Vastgoed opgericht door drie nuchtere Friezen: Rein Brandsma, Tom Genee en Rob Genee. Alvorens de oprichting van RTR Vastgoed hebben alle drie al een jarenlange ervaring opgebouwd in de vastgoedverhuur in met name Noord Nederland. Met de oprichting van RTR Vastgoed is deze kennis gebundeld en gebruikt voor investeringen in Fries vastgoed. Per ingaande 2014 heeft Tom het bedrijf verlaten en hebben Rein en Rob zijn taken overgenomen.

Het kantoor van RTR Vastgoed is gevestigd in het landelijke Goënga, gelegen onder de rook van Sneek. Een locatie die de bedrijfsfilosofie van RTR Vastgoed uitademt. Meer mannen van doen dan van praten. Maar ook een man een man, een woord een woord. Bij RTR Vastgoed kunt u rekenen op direct contact, korte lijnen, duidelijke afspraken, meedenken in mogelijkheden, handen aan de ploeg, degelijkheid en betrouwbaarheid.

RTR Vastgoed is vooral actief in de provincie Fryslân, maar is soms ook te vinden in andere noordelijke provincies. De activiteiten van RTR Vastgoed lopen uiteen van de verkoop en aankoop van onroerend goed tot de ontwikkeling en verhuur hiervan.

Overtuigd, geïnteresseerd of op zoek naar een samenwerking? We zijn continue opzoek naar mogelijkheden en staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Bel een van ons direct óf vul onderstaand contactformulier in voor een afspraak.